Пореченков знявся у рекламі Danone / Скріншот

Український офіс міжнародної групи "Danone" прокоментував скандальну рекламу продукту в Росії, в якій знявся актор Пореченков, який стріляв у бійців ЗСУ на Донбасі.

Про це йдеться у заяві компанії в Facebook.

Читайте такожСкандальному Пореченкову віддали під кіностудію завод в окупованому Криму

"Спостерігаючи резонанс щодо рекламної кампанії бренду "Актімель" у Росії, не можемо залишатися осторонь. Нам дуже прикро з приводу ситуації навколо реклами, що транслюється на російському медійному просторі", - відзначили в "Данон Україна".

У компанії наголосили, що "Данон" в Україні — частина всесвітньо відомої міжнародної групи, яка працює у 140 країнах світу. Локальні офіси у кожній країні функціонують незалежно, опрацьовуючи завдання й виклики підлеглих ринків та керуючись локальними потребами споживачів.

"Саме тому ми в Україні не можемо впливати на формування рекламної, комерційної та комунікаційної політик інших країн, в тому числі й Росії", - додали вони.

У 'Данон Україна' відреагували на рекламу російських колег з другом терористів Пореченковим (відео)

Як повідомляв УНІАН, французька компанія "Danone", що має, в тому числі, свої представництва в Україні, зняла в новому рекламному ролику скандального російського актора Михайла Пореченкова, який брав участь у бойових діях на Донбасі й обстрілював українських військових.