Співробітниця парламентського телеканалу “Рада” виявилася українофобкою / скриншот

Українофобні висловлювання Поліни Шишкіної про державну мову та державний прапор України потрапили на камеру. Це призвело до її звільнення з державного телеканалу.

За інформацією Telegram-каналу "Невідомий Патріот", на наразі видаленій сторінці в Facebook дівчини було зазначено, що вона є асистенткою гостьового редактора на державному каналі "Рада". Раніше працювала на телеканалі Live.

В ролику, який потрапив в мережу, дівчина каже, що ненавидить українську мову. А державний прапор, на її думку, "такий собі". 

"Могли б дизайн інший зробити, бо це п******", – каже дівчина на відео.

Читайте такожТелеканал "Рада" знову осоромився: під удар потрапила промова Шмигаля (відео)

Дівчину звільнили з телеканалу після скандальних заяв, повідомляє "Невідомий Патріот", Офіційний коментарів з цього приводу парламентський телеканал поки не надавав.

Згодом Шишкіна записала відеоролик, на якому перепросила за свої висловлювання. Цього разу вона спілкувалася українською. 

"Я мала необережність погано висловитись про українську мову і український прапор. Вважаю, що це було не вірно. Особливо будучи дочкою учасника АТО, я, як мінімум, не мала на це право. Повністю усвідомлюю свою помилку і закликаю не повторювати її, особливо зважаючи на нашу політичну ситуацію", - сказала вона.

Вас також можуть зацікавити новини: