Рятувальники продовжують гасити пожежу та розбирати завали / фото ДСНС

На підприємстві у місті Дрогобич Львівської області під час ракетного обстрілу сьогодні вранці були люди. Про це повідомив голова Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк. 

За його інформацією, о 06:25 сталося влучання ракет в об’єкти промислової інфраструктури. Пошкоджено значну частину будівель.

"На момент ракетного обстрілу на підприємстві перебували працівники. На щастя, інформації про загиблих чи постраждалих наразі немає", - заявив він та додав, що рятувальники продовжують гасити пожежу та розбирати завали.

Відео дня

Ракетна атака на Україну 21 вересня

Під ранок російські окупанти обстріляли Україну, запустивши 43 крилаті ракети, 36 з них вдалося збити. 

Протиповітряна оборона працювала у Черкаській області, а згодом – у Києві. У Харкові було зафіксовано шість "прильотів". Також вибухи були у Рівному та на Львівщині, зокрема у Дрогобичі.

За інформацією голови Львівської ОВА Максима Козицького, по Дрогобичу ворог завдав трьох ракетних ударів. Два "прильоти" – по промисловому об’єкту. Там загорівся цех, зруйнована триповерхова будівля складу. Ще один ракетний удар – по приватному двоповерховому складу, де теж виникла пожежа. 

Вас також можуть зацікавити новини: