Ведуча звинуватила журналістів у поширенні інформації та вимагає вибачень / фото УНІАН

Ведуча Сніжана Єгорова після скандалу через критику образу українських героїв поскаржилася на погрози в мережі й звернулася до поліції.
Читайте також"Рагуль-це ви": офіцер ЗСУ емоційно відповів Єгоровій (відео)

Про це скандальна телеведуча написала на своїй сторінці у Facebook.

"Відома ведуча виправдовується, що її висловлювання в інтерв'ю були вирвані з контексту", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Єгорова також зробила офіційну заяву в Facebook і опублікувала відео з повнішим записом резонансного ефіру.

Що заявила скандальна ведуча

Ведуча звинуватила низку ЗМІ в тому, що вони "навмисно перекрутили та поширили" в інформпросторі її заяву, і закликає виправити опубліковані матеріали та вибачитися "за заклики до насильства, погрози та наклеп, які звучать на мою адресу, але найголовніше, на адресу моїх дітей".

Єгорова розповіла, що передала правоохоронцям всі матеріали за фактом "наклепу, погроз у соцмережах, формування свідомо неправдивої інформації" та номери телефонів, з яких надходили погрози їй та її дітям. Також вона написала заяву в поліцію, яка була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Ситуацію взяв "під особистий контроль" одним з народних депутатів "з метою запобігання насильству над малолітніми дітьми та боротьби з тероризмом". Також він направив депутатський запит, щоб з'ясувати "обставини та всіх учасників цієї справи".

"Коментарі до цього відео відкриті та фіксуються в якості доказової бази", - додала Єгорова.

Що сталося?

21 серпня Єгорова в ефірі програми "ПрямоTalck" цинічно висловилася на адресу українських воїнів

"Все що пропонується останнім, постмайданний час, наприклад, мене абсолютно не влаштовує. Мені не подобаються ці герої, ці Рагулі, які повилазили незрозуміло звідки. Селюки, які розмовляють суржиком.І готові своє життя покласти... Своє життя, яку? Життя, яке собою нічого не представляє", - сказала Єгорова.