Співачка зі США Келсі збирає мільйони переглядів на YouTube, розповідаючи світу про Україну / фото прес-служби компанії

Американська співачка Келсі Кімберлін упродовж декількох місяців отримала майже 5 мільйонів переглядів відеокліпів, в яких показує трагедію українського народу та відчайдушну боротьбу українців проти російського ворога.

Співачка не боїться засилля російських коментаторів та скарг прихильників Путіна, адже знає, що правда за Україною.

Келсі знає, що правда за Україною, тому не боїться скарг прихильників Путіна / фото прес-служби компанії

У пісні "Armageddon" Келсі розповідає про боротьбу України як вартового світу, що прагне зупинити армагеддон, який розпочався проти України у 2014 році та посилився у 2022 році.

"Президент Зеленський, виступаючи на церемонії "Греммі", попросив усіх виконавців використовувати свою музику для підтримки України, і саме це я роблю з моєю піснею та відео. Я приїжджала в Україну для знімання цього відео. Під час воєнного стану, на контрольованих українськими військовими територіях, серед постійних сирен повітряної тривоги та безпілотних і ракетних атак, ми працювали, що показати найстрашніші злочини, скоєні у Бучі, Ірпені та Києві у 2022 році", - розповідає Келсі.

Попри неймовірну соціальну складову та патріотизм співачки, яка, до речі, має українське коріння, пісні Келсі є показово-захоплюючою подорожжю і з музичної точки зору. Інтенсивні гітари та епічні вокальні семпли пісні "Armageddon" проводять слухача через біль і страждання, яких зазнають українці щодня, до закликів протистояти ворогу, переданих реп-майстерністю та підсилених потужним голосовим потенціалом.

У пісні Another Chance To Live Again виконавиця запрошує слухача приєднатися до колективної пам’яті нації, яка вчиться жити заново, навіть незважаючи на глибоку втрату. Музична багатогранність та емоційна досконалість, підкріплена глибоким і водночас емоційно-похмурим вокалом, фортепіанним надривом та оригінальними гармоніями, стають своєрідною молитвою для захисту українців.

"Turn Back" - чергова пісня із циклу на підтримку України — розповідає про долю тих, хто жертвує всім, ставить своє життя на карту заради благородної цілі та про мрії близьких, які чекають їх повернення додому. Багатошарове звучання, гармонічні переходи, вокал, який проникає в кожну клітину душі, не залишають байдужими навіть тих, хто не володіє англійською і змушують повернутися до прослуховування треку знову і знову.

Блоком пісень на підтримку України (сюди входять і композиції "Vlad" та "We Are The Promise") американська співачка ще раз показує і своїм співвітчизникам, і фанам з усього світу, що музика може надихати на зміни та давати надію навіть у найтемніші часи.

Не тільки творчо, інформаційно, але й фінансово Келсі робить все для того, щоб наблизити перемогу України — через свій Фонд, створений після поїздки в Україну, співачка надає допомогу як військовим, так і пересічним українцям, які втратили все, окрім надії.

Не тільки творчо, інформаційно, але й фінансово Келсі робить все для того, щоб наблизити перемогу України / фото прес-служби компанії

І попри те, що творчість Келсі є різноплановою та творчий доробок, безумовно, наповнюється різножанровими творами, вона запевняє, що українське питання підніматиме й надалі як за допомогою медіа, так і через спілкування з слухачами зі всього світу.