StartUp Гогольfest повертається до Маріуполя

У Маріуполі втретє пройде міжнародний фестиваль сучасного мистецтва StartUp Гогольfest. Захід відбудеться за підтримки Групи "Метінвест", яка за три роки направила на проект 2,6 млн грн, а у 2021 році - 500 тис.

Зазначається, що "Метінвест" підтримує не перший рік проведення у Маріуполі масштабних фестивалів "Гоголь.Fest" і "MRPL.Fest", а також днів Франції та Європи.

"Разом з муніципалітетом і городянами компанія створює новий Маріуполь", – заявив директор Департаменту з регіонального розвитку групи Олександр Вишняков.

Відео дня

Читайте такожЦьогорічний "ГогольFest" відкрився гімном України (фоторепортаж)У 2021 році всі заходи фестивалю пройдуть при дотриманні карантинних правил: Вхід - із захисними масками, після температурного скринінгу. Також на локаціях будуть санітайзери.

Так, на глядачів чекають з 28 по 30 травня сучасний український театр, міжнародні перформативні резиденції в ЦСМ "Готель "Континенталь", експериментальна музична сцена в яхт-клубі "Азовсталь" та інші культурні заходи.

Гогольfest - фестиваль, де представлені найкращі зразки сучасного і світового мистецтва, що сприяє його розвитку. Тут відбувається акумуляція потужних творчих та інтелектуальних ресурсів.