Євлаш порадив під час війни не забувати про кохання / колаж УНІАН, фото facebook/illiayevlash

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш розповів в інтерв'ю для NV про свою дружину. За його словами, вона його завжди підтримує. 

"Ми дуже активні, любимо подорожувати. Така динаміка мене все життя супроводжує. Після повномасштабного вторгнення - Київ, Донбас, зараз Повітряні сили. Я не знаю, де буду далі, але життя дуже динамічне. Воно одне, і тому його потрібно прожити так, щоб не було соромно ані перед собою, ані перед своїми дітьми, наступними поколіннями. Треба його зробити максимально насиченим і гідним", - зазначив він.

Євлаш додав, що під час війни не потрібно забувати про кохання. Також він зауважив, що наразі в Україні триває демографічна криза, а після війни з'явиться ще більше проблем. 

Відео дня

"У такі важкі, темні часи потрібно не забувати про звичайні почуття - кохання, стосунки. Всі ми люди. Не важливо, у формі ти чи в цивільному. Всі ми маємо пам’ятати про доброту, оскільки воюємо зі злом. Якщо у вас є почуття до людини - кохайтеся, зустрічайтеся, одружуйтеся. Є демографічна криза. Перед нами стоять дуже великі виклики. Зараз війна, і ми всі думаємо про перемогу. А після війни перед нами відкриється дуже багато різних проблем. Наслідки будуть на десятиліття, я думаю. Ми маємо мінімізувати участь наших нащадків у війні, щоб ми вже завершили в нашому поколінні її", - вважає речник.

Він підкреслив, що легкої перемоги не буде, адже її ціна є дуже високою. 

"Не буває легкої перемоги. Війна - це завжди, на жаль, про втрати, про кров, про смерть, про інвалідність, про каліцтво. Але як інакше? Якщо ми програємо, наше життя не буде гідним", - підсумував Євлаш. 

Призначення Євлаша на посаду речника Повітряних Сил ЗСУ

Як писав УНІАН, в березні 2024 року головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський призначив нового речника Повітряних сил України, ним став Ілля Євлаш.

Після того, як стало відомо про призначення Євлаша, мережа сколихнулася. Українки засипали його компліментами і назвали "крашем". Водночас прихильниці засмутились, адже як стало відомо, у грудні 2023 року він одружився з Яною Шкваровською. Пара разом уже довгий час. 

Своєю чергою дружина Євлаша прокоментувала призначення чоловіка на нову посаду. 

"Пишаюся", - написала вона.

Водночас сам Ілля Євлаш відреагував на допис своєї дружини смайлом у вигляді серця. 

Вас також можуть зацікавити новини: