Zaxidfest – найбільший заміський фестиваль України, який з 2009 традиційно проходить щоліта на Львівщині, гучно повертається! 27-29 серпня відпочинкова база "Чарівна долина" в Родатичах перетвориться на окрему країну, де кожен може просто побути собою, відпустити всі проблеми та вирватись з бетонних джунглів. Де можна знайти однодумців, друзів, або навіть кохання всього життя. Де всі фестивальники вгамують свою фестивальну спрагу та відірвуться на повну в оточені неймовірної української природи !

Учасниками цьогорічного фестивалю стануть: легендарні Океан Ельзи, The Hardkiss, Антитіла, 5`nizza, ДахаБраха, Один в каное, Karna, KAZKA, Latexfauna, Vivienne Mort та багато інших українських виконавців. Також, виступатимуть і гурти з Білорусі - Ляпис 98, Intelligency та Molchat Doma та австрієць Rocky Leon.

Організатори повідомляють, що завдяки ЛОДА цьогоріч на фестивалі буде обладнано пункти масової вакцинації відвідувачів для боротьби з поширенням пандемії Covid-19.

Відео дня

Для учасників АТО, а також для людей з інвалідністю при пред‘явленні відповідного документу на вході можна буде отримати 50% знижку на квиток.

Квитки на Zaxidfest 2021, а також абонементи у наметове містечко та паркінг вже у продажу на zaxidfest.com.