Їжа
Про це "Коментарям" повідомила генеральний директор компанії "Ресторанний консалтинг" Ольга Насонова.

ціни в меню до 50% і відмовляються від дешевих бізнес-ланчів.

"Практично всі ресторани в центрі Києва підвищують свої ціни, меню в середньому підвищується на 30-50%, а також відмовляються від знижкових позицій, так званих "щасливих годин", дисконтів", - сказала Насонова

Відео дня

За словами експерта, меню можуть подешевшати вже в перші дні чемпіонату Європи з футболу, коли стане зрозумілою ситуація з попитом на послуги в кафе, барах та ресторанах.

"Зараз ніхто з рестораторів не може передбачити, яким буде попит, скільки взагалі буде туристів. Тому ціни можуть змінитися вже в перші дні Євро-2012, так можуть повернутися знижки і меню повернутися на свої старі позиції", - каже Насонова.

Також Насонова зазначила, що на сьогоднішній день є випадки, коли заклади працюють з двома меню - українським і англомовним, в якому ціни різняться мінімум на 30%.