стадион футбол / Фото : fannet.org

Як передає кореспондент УНІАН, це будуть ігри третього туру групового етапу змагань.

Київське "Динамо" зіграє зі швейцарським "Туном". Скромний швейцарський клуб добре відомий київським уболівальникам. Саме він здійснив сенсацію в другому відбірковому раунді Ліги чемпіонів сезону 2005/06, обігравши "Динамо" із загальним рахунком 3:2 і позбавивши команду можливості виступати в єврокубках в тому сезоні. А через кілька днів після поразки від "Туна" було звільнено тренера команди Леоніда Буряка.

Нинішня ситуація в київській команді ненабагато краща, ніж 8 років тому. Кияни хоч і грають у другому за значущістю єврокубку, але в перших двох матчах набрали лише одне очко. Команда зіграла внічию з автрійським "Рапідом", а перед цим програла бельгійському "Генку". Крім того, в чемпіонаті української Прем'єр-ліги команда займає вкрай низьке для себе 5-те місце, набравши після 13 ігор лише 24 очки. Президент київського клубу Ігор Суркіс вже заявив, що невихід з групи в ЛЄ стане ганьбою для команди. Тому у нинішнього тренера Олега Блохіна не так багато часу для виправлення ситуації.

Відео дня

На котируваннях букмекерських контор явним фаворитом матчу є "Динамо". На перемогу киян ставки приймаються з коефіцієнтом 1,39 до 1, нічию - 5,2, до 1, перемогу "Туна" - 9,7 до 1.

У свою чергу дніпропетровський "Дніпро" у своїй групі упевнено йде на другому місці (3 очки), поступаючись тільки грізній італійській "Фіорентіні" (6). Дніпропетровці в гостях проведуть матч з португальською командою "Пасуш Феррейра" (1). Це буде дуже важлива гра в боротьбі за друге місце в групі і вихід у весняну стадію змагань - плей-оф. Перемога дніпропетровців у Португалії фактично забезпечить їм місце в наступному раунді змагань.

У цьому матчі букмекери також бачать фаворитом український клуб. На перемогу "Пасуш" ставки приймаються з розрахунку 5,2 до 1, нічию - 4 до 1, перемогу "Дніпра" - 1,75 до 1.

Одеський "Чорноморець" ділить друге місце в своїй групі з голландським ПСВ (по 3 очки), але поступився суперникові в очному протистоянні. Одесити також виграли в першому турі у хорватського "Динамо" із Загреба (0), а сьогодні зустрічаються з лідером групи болгарським "Лудогорецом" (6). Скромна болгарська команда на старті турніру отримала дві сенсаційні перемоги (6).

Цю пару аналітики букмекерських контор вважають приблизно рівною, але з невеликою перевагою господарів - одеського "Чорноморця". На перемогу української команди коефіцієнт становить - 2,35, нічию - 3,5, перемогу "Лудогореца" - 3,3.

Як повідомляв УНІАН, матч "Динамо" - "Тун" почнеться о 20.00, а матчі "Пасуш" - "Дніпро" і "Чорноморець" - "Лудогорец" - о 22.05.