Василь Ломаченко / REUTERS

Чемпіон світу за версіями WBO і WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) може стати абсолютним чемпіоном світу в 2020 році.

Як передає в Twitter журналіст talkSport Майкл Бенсон, промоутер українця Боб Арум повідомив, що для визначення абсолютного чемпіона світу в легкій вазі знадобиться п'ять боїв.

Читайте також"Він же не Зевс": олімпійський чемпіон оцінив свої шанси в бою з Ломаченком

Відео дня

28 червня чемпіон світу за версією IBF Річард Коммі (28-2, 25 КО) зустрінеться з мексиканцем Раймундо Бельтраном (36-8-1, 22 КО). Потім орієнтовно 19 липня американець Теофимо Лопес (13-0, 11 КО) битиметься з японцем Масайоші Накатані (18-0, 12 КО) за статус обов'язкового претендента на титул IBF.

В серпні або вересні у Великобританії Ломаченко буде захищати свої пояси, а також боксувати за вакантний пояс WBC з британцем Люком Кемпбеллом (20-2, 16 КО). Переможець цього бою отримає відразу три чемпіонські титули.

Далі взимку переможець бою Коммі - Бельтран розіграє пояс IBF c переможцем поєдинку Лопес - Накатані. І на початку 2020 року пройде бій за звання абсолютного чемпіона світу між володарем титулу IBF і переможцем бою Ломаченко - Кемпбелл.

Як повідомляв УНІАН, за бій проти Кемпбелла Ломаченко може отримати рекордний гонорар.