Едді Хірн / REUTERS

Промоутер Олександра Усика Едді Хірн створив проект з незвичайним місцем проведення боксерських поєдинків після карантину.

Читайте такожНазвав дев'ять п'ять імен: Ф'юрі не включивши Усика до списку бажаних суперників

Про це повідомляє Daily Mail.

Відео дня

Хірн має намір проводити бої у дворі свого сімейного будинку в Брентвуді (Великобританія), в якому знаходиться штаб його промоутерської компанії Matchroom Boxing. Площа території становить 15 соток землі - цього буде достатньо для зведення необхідної інфраструктури.

Вартість проекту складе 1 мільйон фунтів, а поєдинки будуть проходити щосуботи протягом чотирьох тижнів у липні та серпні. Головною подією має стати зустріч Ділліана Вайта та Олександра Повєткіна. Боксери будуть проживати в готелі неподалік. На території будинку зведуть роздягальні, ринг і технічні приміщення.

"Просто уявіть. Літо, будинок яскраво освітлено, а неподалік видніється Канери-Ворф (квартал Лондона - прим.) і запускаються феєрверки. Потім по схилу пагорба спускаються Уайт і Повєткін, які голосно рвуть мою галявину. Чемпіонат світу з боксу в саду. Зробімо це", - заявив Хірн.

dailymail.co.uk
dailymail.co.uk

Наразі усі бої перенесено на невизначений термін через пандемію коронавірусу. Боксерські організації вже почали підготовку до повернення спорту з карантину.

УНІАН раніше повідомляв про те, що бій Олександра Усика і Дерека Чісори не відбудеться у перший місяць після виходу боксу з карантину.