29 червня на стадіоні Гемпден-Парк у шотландському Глазго на полі було не 11 українських гравців, а 40 мільйонів. Серця українців билися в унісон зі збірною. Серед них – 30 тисяч співробітників групи компаній «Епіцентр», які вболівали і підтримували наших хлопців. Як результат – команда Андрія Шевченка у вісімці найсильніших збірних континенту.

Після матчу Епіцентр – титульний партнер Національної збірної України з футболу  передав свої вітання збірній, організувавши національний флешмоб, до якого приєдналися торгові центри мережі по всій Україні.

Читайте такожУкраїна - Англія: прогноз букмекерів на чвертьфінал Євро-2020Прес-аташе Андрія Шевченка Микола Васильків від імені головного тренера та гравців збірної подякував за підтримку багатотисячному колективу компанії «Епіцентр». У своєму повідомлені він наголосив, що в дні підготовки до наступного матчу футболістам особливо важлива підтримка країни і кожного українця зокрема.

Епіцентр запрошує долучатися до національного флешмобу для підтримки збірної всіх, хто хоче побажати перемоги українським футболістам у матчі проти Англії!