"Ліверпуль" - "МЮ" - 3:1 / REUTERS

У центральному поєдинку 17-го туру англійської Прем'єр-ліги зустрічалися найтитулованіші клуби Великобританії - "Ліверпуль" приймав "Манчестер Юнайтед" і здобув видовищну перемогу з рахунком 3:1.

Про це повідомляє офіційний сайт турніру.

Матч пройшов під повним контролем і з перевагою "Ліверпуля", який домінував всі 90 хвилин і мав абсолютну перевагу за кількістю створених моментів.

Відео дня

Читайте такожЛондонській Арсенал перервав 22-матчеву безпрограшну серію

"Червоні" відкрили рахунок на 24-й хвилині - після пасу Фабіньо Садіо Мане опинився наодинці з голкіпером і чітко використав шанс. 1:0. Втім, через дев'ять хвилин гості зрівняли рахунок на табло - Лінгард скористався помилкою голкіпера "Ліверпуля" Аліссона.

У другому таймі "Юнайтед" зайняв кругову оборону, однак не зміг стримати натиск атак господарів. Швейцарський хавбек Шакірі, який вийшов на заміну, забив двічі - на 73-й і 80-й хвилинах - і, таким чином, приніс перемогу підопічним Юргена Клоппа - 3:1.

"Ліверпуль" продовжив свою безпрограшну серію у Прем'єр-лізі - у команди в 17 матчах 14 перемог і лише три нічиїх. "Червоні" зберегли за собою першу сходинку в таблиці, випереджаючи "Ман Сіті" на 1 бал.