Основний і дублюючий склади Шахтаря провели контрольний спаринг / shakhtar.com

Вранці на тренувальній базі в Святошино футболісти першої команди, які брали участь у недільній зустрічі з «Карпатами», відновлювалися у фітнес-залі протягом півгодини.

Решту чекало ігрове навантаження – спаринг з молодіжкою, повідомляє офіційний сайт донецької команди.

Суперники провели два тайми по 35 хвилин. У стартовому складі «Шахтаря» на полі з'явилися Кудрик, Корнієнко, Бондар, Кривцов, Бутко, Малишев, Патрік, Фернандо, Соломон, Тітці і Кайоде; за «гірників» U21 грали Кучеренко, Холод, Семеніхін, Мате, Коноплі, Крыськив, Чех, Топалов, Кащук, Дієслова, Кулаков.

В самому дебюті комбінація за участю Тітки і Кайоде завершилася точним ударом Фернандо (1:0), а через шість хвилин Тітці пробив з кута штрафного майданчика, і м'яч після невеликого рикошету влетів в сітку (2:0).

У другій половині Паулу Фонсека випустив Шевченко, Бондаренко, Сиприано, Маркоса Антоніо, Дентіньо, Нема і Тотовицького, у команді Валерія Кривенцова на заміну вийшли Кузьменко, Меличенко, Яловенко і Чаговець. Молодіжка зусиллями Дмитра Топалова (зловив відскік в штрафний і пробив кіпера) відіграла один гол – 2:1.

Нагадаємо, що заключний матч першого етапу Прем'єр-ліги «Зоря» – «Шахтар» відбудеться 16 березня в Запоріжжі (початок о 17:00). Дублюючі склади традиційно зіграють на день раніше.