Фанати "Лаціо" розкрили банер, який прославляє диктатора Беніто Муссоліні під час гри з "Міланом" / Twitter

Римський "Лаціо" виступив з офіційною заявою, в якій всіляко віддаляє себе від дій уболівальників, які ображали гравців "Мілана" Тьємуе Бакайоко і Франка Кессьє на ґрунті расизму, а також демонстрували фашистські банери.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що фанати "Лаціо" перед грою у півфіналі Кубка Італії співали расистські пісні на адресу темношкірих футболістів "Мілана". Також вболівальники римлян вивісили банер на честь екс-прем'єр-міністра країни Беніто Муссоліні.

Читайте також"Будемо наймати адвокатів": український форвард Зозуля прокоментував звинувачення в нацизмі (відео)

Відео дня

"ФК "Лаціо" однозначно далекий від цієї поведінки і висловлювань - вони жодним чином не відповідають спортивним цінностям, які клуб просував і підтримував 119 років. Також клуб відкидає і ставить під питання тенденцію ЗМІ ототожнювати всіх уболівальників "Лаціо" з діями деяких ізольованих елементів, чия мотивація не має нічого спільного з пристрастю до спорту. Клуб завжди боровся за повагу до законів і чесну поведінку", - йдеться в заяві на офіційному сайті "Лаціо".

У середу «Лаціо» обіграв «Мілан» у матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка Італії з рахунком 1:0 і вийшов у фінал Кубка Італії, де зіграє з переможцем пари "Аталанта" – "Фіорентина".