Національна збірна України продовжує тренувальний збір під Харковом / фото Павла Кубанова, УАФ

Черговий робочий день у тренувальному таборі національної збірної України з футболу, на відміну від двох попередніх, розпочався не з ігрового тренування. Однак футболістам без гри - ніяк. Євген Коноплянка швидко знайшов напарників для партії в міні-гольф.

Руслан Малиновський, який прибув до розташування збірної напередодні ввечері, та Мар’ян Швед радо склали Євгенові компанію. Мар’ян уперше в житті взяв до рук ключку для гольфу, а от Коноплянка вже встиг напередодні попрактикуватися, тому мав перевагу над опонентами й здобув перемогу. Тепер Коноплянка викликає на «батл» Олександра Зінченка, з яким на попередніх зборах уже змагався у влучності потрапляння в лунку.

фото Павла Кубанова, УАФ

Читайте такожШевченко викликав до збірної України 34-річного дебютанта

Відео дня

Пограти в міні-гольф хлопці встигли ще до ранкової прогулянки. Уже відчувається літня спека, тож після нетривалого променаду тренери з фізпідготовки запропонували гравцям провести вправи на розтягнення м’язів у затінку. Після розминки Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Роман Яремчук та Ігор Пластун пограли в тенісбол, а Євген Коноплянка - у великий теніс. Цього разу він обрав собі в опоненти адміністратора збірної Олександра Кісткіна.

фото Павла Кубанова, УАФ

Тим часом склад збірної поступово поповнюється. Сьогоднішній обід команда провела вже у компанії двох чемпіонів європейських клубних сезонів - Олександра Зінченка (чемпіон Англії у складі "Ман Сіті") та Руслана Малиновського (чемпіон Бельгії, "Генк").

Як повідомляє прес-служба УАФ, сьогодні о 18-й годині на команду чекає ігрове тренування на стадіоні «Сонячний» в Харкові. 

Нагадаємо, підопічні Андрія Шевченка проводять тренувальний збір напередодні матчів кваліфікації Євро-2020 проти Сербії (7 червня) та Люксембургу (10 червня).

фото Павла Кубанова, УАФ
фото Павла Кубанова, УАФ