Гай завершив виступи за збірну в 2011-му році / фото: УАФ

Колишній півзахисник збірної України Олексій Гай оголосив про завершення кар'єри.

Про це 36-річний футболіст повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Хочу висловити подяку всім тим, хто вчив, направляв, виховував, підтримував протягом цього цікавого шляху. Особливі слова вдячності моїм партнерам, ми пройшли з вами чудовий шлях. Велика подяка самому футболу. Ця приголомшлива гра дала мені все", - написав Гай.

Відео дня

Дорогі мої друзі, близькі, вболівальники! Як і в будь-якій справі є етап завершення. Ось і у мене настав момент завершення моєї професійної кар'єри гравця. Хочу висловити подяку всім тим, хто вчив, направляв, виховував, підтримував протягом цього цікавого шляху. Особливі слова вдячності моїм партнерам ми пройшли з вами чудовий шлях. Велика подяка самому Футболу. Ця приголомшлива гра дала мені все. Футбол допоміг мені зустріти сім'ю, друзів, знайомих, і ту частину критиків які допомагали мені ставати сильнішими. Окрема подяка всім тренерам з якими пощастило попрацювати, у кожного з яких я чомусь вчився і ріс як спортсмен, футболіст, як особистість. Я завжди був і буду відданий футболу. Грайте в футбол, любіть футбол і отримуйте задоволення від гри. Побачимося на полях Європи!

Публікація від Alexey Gai (@alexeygai)

За свою кар'єру Гай встиг зіграти за "Шахтар", "Чорноморець", "Іллічівець", "Олімпік", азербайджанську "Габалу" і російську "Кубань".

Також на рахунку хавбека 29 поєдинків і 1 гол у складі збірної України.

УНІАН раніше повідомляв, що легіонер "Шахтаря" перейшов в турецький клуб.