Мохамед Салах / REUTERS

Ще один учасник голосування щодо визначення найкращого гравця світу за версією ФІФА заявив, що не віддавав перше місце Ліонелю Мессі.

Головний тренер збірної Судану Здравко Лугарошіч продемонстрував, що голосував не за Мессі, а за Мохамеда Салаха, передає в Twitter журналіст Шейх Тофік Сьєну.

Лугарошич надав фото своєї анкети, яку відправив у ФІФА. В ній також можна побачити, що на третє місце він поставив Кіліана Мбаппе, тоді як замість нього голос отримав Вірджіл ван Дейк, який до того ж опинився на другому місці.

Відео дня
фото: twitter.com/DeSheikh1
фото: twitter.com/DeSheikh1

Читайте такожМессі визнано найкращим футболістом року за версією ФІФА (фото)

У той же час Федерація футболу Єгипту на своєму офіційному сайті заявила, що голоси капітана Ахмеда Аль-Мухаммаді і тренера національної збірної Хав'єра Агірре, які були віддані Мохамеду Салаху, не були враховані ФІФА, незважаючи на те, що анкети було відправлено вчасно.

В опублікованих повних результатах голосування від Єгипту присутній тільки журналіст. Єгипетська федерація розслідує, чому голоси капітана та тренера не були прийняті.

Як повідомляв УНІАН, раніше капітан збірної Нікарагуа заявив, що не брав участі в голосуванні і не знає, як його голос міг отримати Мессі.