Шевченка подобається атмосфера в національній команді / footballua.tv

На стадіоні Максимір у Загребі відбулася прес-конференція головного тренера збірної України Андрія Шевченка напередодні матчу проти збірної Хорватії у відбірковому циклі ЧС-2018, повідомляє кореспондент УНІАН.

"Відповідаючи на питання. про свої спогади від стадіону в Загребі в якості гравця, Шевченко зауважив: "У мене дуже погана пам'ять, особливо те, що стосується гравця (посміхається). Це був жарт Тут в Хорватії завжди було дуже важко, особливо зараз, коли підібрався такий колектив, настільки класні гравці".

"Говорячи про майбутній матч, тренер зауважив: "Нам вдалося зробити певний мікроцикл, був збір, ми подивилися гравців. Плюс, ми можемо стежити за гравцями онлайн в клубах. Щодо професійної складової - команда готова. Всі гравці можуть виконувати свою роботу якісно. Щодо інших аспектів - психології і т. д., гра завтра покаже. Кожен футболіст, безумовно, індивідуально підходить до матчу".

Відео дня

Читайте такожУкраїнці сильні в контрататках і заслуговують поваги - Чачіч"Завдання команди - створити певний пресинг. У випадку зі збірною Хорватії - зона комфорту - середина поля. Ми повинні обмежити суперника в цій зоні, створити йому певні незручності, тоді нам буде набагато легше досягти позитивного результату".

"Так, я говорив і періодично спілкуюся з представниками команди-суперника. Ми говоримо по-дружньому. Це не стосувалося матчу, ми спілкуємося чисто по-людськи. У мене в Хорватії дуже багато друзів, я з ними часто спілкуюся".

"Щодо футболістів, у яких немає ігрової практики - ми дивилися на їх фізичні та ігрові кондиції. Повторюся, всі гравці готові з професійної точки зору. У цьому питань немає. Говорячи про психологічному аспекті їх готовності до гри скажу так - я в них вірю".

"Результат дуже важливий. Домогтися результату вкрай важливо для нас у нинішній ситуації. Але, разом з тим, я буду просити гравців домогтися рузультата у хорошою, красивою грі", - підсумував Шевченко.

Як повідомляв УНІАН, матч Хорватія-Україна відбудеться в суботу, 24 березня у Загребі на стадіоні "Максимір". Початок гри о 21.45 за київським часом.