Кравець є вихованцем Динамо / фото ФК Динамо Київ

Нападник Артем Кравець, який повернувся в "Динамо", розповів, як оцінює перспективи в клубі тренерського штабу на чолі з Мірчею Луческу.

Читайте такожДинамо оголосило про підписання форварда збірної України (фото, відео)

Гравця цитує прес-служба клубу.

Відео дня

"Звичайно, це було в якійсь мірі несподівано. Не чекав, що тренер проти якого мені доводилося грати, очолить команду. У підсумку після призначення за відгуками хлопців, мені здається, що він може дати багато хорошого "Динамо".

Не в плані боротьби з "Шахтарем", який він добре знає. Це дійсно дуже хороший фахівець, який працював у великих клубах і зі збірними. Він має великий досвід. Мені здається, у футбольному плані гравці та клуб повинні від цього співробітництва тільки виграти. Сподіваюся, Мірча Луческу поверне чемпіонство "Динамо", - сказав Кравець.

Форвард також зазначив, що не спілкувався з наставником команди перед поверненням:

"З Містером у мене не було розмови. Але я поставив питання, чи зацікавлений він у моєму переході. На всіх рівнях сказали, що зацікавлений. Неможливо, щоб футболіст переходив без згоди головного тренера".

Кравець є вихованцем "Динамо" і дебютував за першу команду киян у 2007 році.

Останні два з половиною роки форвард збірної України провів у турецькому "Кайсеріспорі".

Артем Кравець: як склалася кар'єра за кордоном

  • У першій половині 2016 року Кравець на правах оренди перейшов в німецький "Штутгарт", за який провів 16 матчів і забив 1 гол.
  • Слідом нападник відправився на рік в оренду в іспанську "Гранаду". У 26 матчах за клуб (всі - в чемпіонаті Іспанії) він забив 5 голів.
  • У січні 2018 року після половини сезону в "Динамо" Кравець підписав контракт з турецьким "Кайсеріспором". За два з половиною сезони форвард зіграв 55 матчів, в яких забив 17 голів. Перед поверненням до Києва Кравець розірвав контракт з клубом і став вільним агентом.