Павло Погребняк виступає за Урал / фото twitter.com/FCURAL

Російський нападник Павло Погребняк заразився коронавірусом.

Про це повідомив офіційний сайт "Уралу", за який на даний момент виступає Погребняк.

"Захворювання у Павла протікає в легкій формі. Його здоров'ю нічого не загрожує. Павло відчуває себе добре і перебуває під постійним наглядом лікарів", - повідомили в "Уралі".

Відео дня

Читайте такожВ Англійській Прем'єр-лізі виявили шість випадків зараження коронавірусом

"У всієї команди негативний тест, а у нього - позитивний. Коли він прилетів в Єкатеринбург із Москви, його поселили в готель. Паша жив в окремому номері, нікуди не виходив. А в один вечір вирішив пройти КТ, викликав лікарів. Його відвезли в лікарню. Там поставили діагноз: двостороннє запалення легенів і позитивний тест на коронавірус. Кажуть, що нічого страшного поки немає", - розповів "Спорт-Экспрессу" президент "Уралу" Григорій Іванов.

Зазначимо, що випадок захворювання Погребняка вже не перший в російському футболі. Раніше повідомлялося про випадки захворювання в московських "Локомотиві" і "Динамо", а також казанському "Рубіні".

36-річний Погребняк провів 33 матчі і забив 8 голів у складі збірної Росії. По ходу кар'єри нападник виступав за ряд російських клубів, а також німецький "Штутгарт" і англійські "Фулхем" і "Редінг".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що футболіст українського клубу одужав після зараження коронавірусом.