Цей пауербанк заряджає 60 телефонів одночасно / фото Mydrivers

Китайський ентузіаст створив найбільший у світі "мобільний" акумулятор. Величезна "махіна" місткістю 27 млн мА·ч. також здатна підтримувати в роботі телевізор з електроплитою.

Про це пише портал Mydrivers. 

Автор проєкта запевняє, що за допомогою такої батареї можна зарядити 5000 смартфонів з акумуляторами на 3000 мАг. Щоправда, такої кількості портів там і близько немає, тому ви зможете зарядити лише 60 пристроїв.

Відео дня

Але на цьому дива не закінчуються. Виробник провів демонстрацію цього дива інженерної думки, так би мовити, в польових умовах: приготував суп на електричній плитці, подивився телевізор, і все це поки рибалив на березі красивої річки.

Здається, "мобільний" акумулятор розрядився прямо в поході / фото Mydrivers

Скільки в підсумку було витрачено грошей на виріб, який цілком заслуговує на увагу з боку представників Книги рекордів Гіннеса, не повідомляється. 

А поки народні умільці розважаються, компанія Xiaomi готує справжню революцію у світі акумуляторів для смартфонів. Їх інноваційна технологія дозволить збільшити час автономної роботи смартфонів більш ніж на півтори години. Перші смартфони з такими акумуляторами очікуються на полицях магазинів в кінці 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: