У соцмережі Х з'явилися аудіо- та відеодзвінки / фото ua.depositphotos.com

У соцмережі X (раніше Twitter) з’явилася довгоочікувана функція аудіо- та відеодзвінків.

Як пише видання The Verge, кілька користувачів платформи, серед яких і співробітники самого The Verge, отримали сповіщення під час відкриття програми: "Аудіо- та відеодзвінки тут!".

Деякі користувачі вже можуть скористатися новою функцією / скріншот

У налаштуваннях програми також з’явився новий перемикач "Увімкнути аудіо- та відеодзвінки", який вмикає цю функцію, а потім дозволяє вибрати, "з ким вам зручно нею користуватися".

Відео дня

Відомо, що дзвінки доступні від людей із вашої адресної книги, людей, за якими ви стежите, та верифікованих користувачів.

Водночас власник соцмережі Ілон Маск опублікував у своєму акаунті пост користувача DogeDesigner, де вказано, що наразі функція доступна  лише для користувачів iOS. Згодом той же юзер додав, що ця функція доступна лише для преміум-користувачів мережі.

Дзвінки доступні не всім / скріншот

Новини Twitter

Нагадаємо, у травні Х (тоді Twitter) оголосила про те, що незабаром на платформі з'явиться функція аудіо- та відеодзвінків.

Нещодавно стало відомо, що соціальна мережа Х може стати платною. Наразі платну версію тестують для нових облікових записів в Новій Зеландії та на Філіппінах. 

Зазначається, що річна плата становить 1 долар США, але ціни залежать від країни та валюти. Нова підписка під назвою "Not A Bot" буде стягувати плату з користувачів за публікування контенту, лайки, репости, цитування постів інших акаунтів, а також за додавання постів в закладки.

Вас також можуть зацікавити новини: