Pixel Fold 2 серйозно відрізнятиметься за дизайном від попередника./ фото Google

Минулого літа Google випустила свій перший складаний смартфон, Pixel Fold, який багато оглядачів назвали найкращим наразі на ринку. Тепер компанія готує Pixel Fold 2, який буде помітно відрізнятися від попередника.

Pixel Fold другого покоління показався на рендерах від перевіреного інсайдера OnLeaks. Апарат отримає змінений блок тильної камери, який набуде акуратнішої квадратної форми.

До всього іншого пристрій буде значно тоншим за попередника, незважаючи на більші екрани. Зокрема, діагональ зовнішнього дисплея збільшиться з 5,8 до 6,4 дюйма, а внутрішнього – з 7,6 до 7,9 дюйма.

Відео дня

Інформатори повідомляють, що смартфон працюватиме на процесорі Tensor G4 і отримає 16 гігабайтів оперативної та 256 ГБайт флеш-пам'яті. А програмна підтримка, як і у випадку зі смартфонами Pixel 8, триватиме рекордні 7 років.

Очікується, що офіційна презентація Pixel Fold 2 відбудеться наприкінці червня в рамках заходу I/O 2024.

Нагадаємо, перше покоління Pixel Fold отримало дуже хороші камери, один з найкращих дисплеїв на ринку і найміцніший шарнір серед усіх складаних пристроїв. Також він став першим складаним смартфоном, який можна полагодити вдома за допомогою запчастин від iFixit.

Раніше в мережі з'явилася повна "дорожня карта" смартфонів Google Pixel до 2026 року. У найближчі декілька років компанія представить Pixel у форматі "розкладачки" (як Galaxy Z Flip), а бюджетна серія "А" більше нагадуватиме лінійку iPhone SE.

Вас також можуть зацікавити новини: