"Піксельна" серія буде більше нагадувати лінійку Apple iPhone / фото Apple

Поки Google готується до близького релізу смартфонів серії Pixel 8, в мережі з'явилася "дорожня карта" всіх майбутніх смартфонів Pixel аж до 2026 року. Подробиця ділиться перевірений ресурс ITHome.

На початку жовтня цього року Google представить Pixel 8 і 8 Pro. Очікується, що новинки помітно подорожчають, зате запропонують найкращі камери на ринку. Одночасно з ними покажуть нове покоління смарт-годинників Pixel Watch.

  • У середині 2024-го компанія представить бюджетний Pixel 8a і складаний Pixel Fold 2.
  • Реліз лінійки Pixel 9 запланований на другу половину 2024-го або початок 2025 року. Тут Google вперше представить нову модель – мова йде про компактну Pro-версії з екраном 6,3 дюйма. 
  • Google буде використовувати подібний підхід і для Pixel 10. У сімейство флагманів 2025 року увійде звичайний Google Pixel 10 і два Pixel 10 Pro в різних розмірах.

    Відео дня

Також до 2026 року Google вперше представить Pixel у форматі "розкладачки" (як Galaxy Z Flip 4).

Джерело зазначає, що Google роздумує над випуском бюджетної A-серії Pixel раз на два роки, як у випадку з iPhone SE. Чи вийде Pixel 9а в 2026 році, залежить від комерційного успіху Pixel 8a.  

З'явилася повна 'дорожня карта' смартфонів Google Pixel до 2026 року

Також до кінця 2023 року очікується випуск лінійки Xiaomi 14. Як очікується, рамка нового флагмана складе всього 1 мм – це буде рекорд серед всіх смартфонів на ринку. В плані "начинки" теж очікуються поліпшення, як мінімум, новітній процесор Snapdragon 8 Gen 3. 

А вже в грудні очікується вихід OnePlus 12. Він стане одним з перших смартфонів на базі ще не представленого Snapdragon 8 Gen 3. Також апарат зможе похвалитися збільшеним акумулятором і новими камерами.

Вас також можуть зацікавити новини: