Xiaomi випустила нові смарт-окуляри Mijia з шумозаглушенням і вологозахистом / фото Xiaomi

Сьогодні Xiaomi оголосила про початок продажів "розумних" аудіоокулярів Mijia Smart Audio Glasses. Зовні вони не відрізняються від звичайних, але в їх дужки вбудовані динаміки, що направляють звук безпосередньо власнику.

Ціна новинки становить 799 юанів (близько 4200 грн). Відразу ж після початку продажів їх розкупили в офіційному магазині Xiaomi Mall, при цьому їх поки можна купити в JD.com, повідомляє iThome.

Корпус смарт-окулярів захищений від води і пилу за стандартом IP54, а скло може бути як прозорими, так і протисонцевим. Є функція одночасного сполучення з двома пристроями і шумозаглушення при дзвінках. Повної зарядки вистачає на сім годин розмов або 10 годин музики. 

Відео дня

З обох сторін у них розташовані сенсорні області довжиною по 30 мм, що дозволяє управляти пристроєм будь-якою рукою. Крім того, розумні аудіоокуляри Mijia підтримують декілька голосових помічників. Аксесуар доступний в п'яти варіантах з різними оправами.

Новинка поки доступна для покупки тільки на китайському ринку, але незабаром її напевно можна буде знайти і на торгових майданчиках по типу AliExpress. 

Раніше УНІАН писав про "розумний" акваріум від Xiaomi, який сам чистить воду і годує риб. Коштує такий акваріум копійки, а рибки будуть щасливі.

А якщо ви в пошуках ідеального бюджетника Xiaomi, ми ділилися рейтингом найкращих недорогих смартфонів китайської компанії, які рекомендуються до купівлі в 2023 році. Вибрати можна як серед пристроїв Redmi, так і POCO, які є суббрендами Xiaomi.

Вас також можуть зацікавити новини: