Як заборонити стороннім писати в телеграмі: є нова функція / фото ua.depositphotos.com

Останнім часом Telegram став оновлюватися набагато частіше, ніж у попередні роки. Тепер нові функції додають майже кожного місяця – таким чином автори месенджера намагаються розмежовувати "фішки" для звичайних користувачів і власників Premium-підписки.

Нещодавно Telegram отримав апдейт, в якому додали можливість встановити заборону на отримання повідомлень від незнайомих користувачів. На жаль, працює вона тільки з платною підпискою, але в майбутньому напевно стане доступна для всіх користувачів. 

Як заборонити писати в телеграмі

Щоб налаштувати прийом повідомлень, зайдіть в розділ "Конфіденційність" і виберіть "Повідомлення".

Відео дня

У цьому розділі можна налаштувати, кому ви дозволяєте писати вам в особисті: абсолютно всім, або тільки вашим контактам і Premium-користувачам. 

Якщо такої можливості у вас немає, поновіть мобільний додаток в Google Play і App Store.

Як зробити так, щоб в Telegram не писали незнайомі люди – це нова опція

Як видно, розробники все ж залишили невелику лазівку: заблокувати вхідні повідомлення від взагалі всіх в Телеграм не можна. 

Плюс, є ще один момент: якщо ви хоч раз писали повідомлення людині, то Telegram вважає, що ви знайомі, і не поширює на нього цю заборону. В такому випадку доведеться заблокувати цього користувача вручну.

Раніше УНІАН розповідав про просте правило, яке збільшить "життя" батареї вашого смартфона. І перерахував 5 додатків, які мають бути в кожному телефоні.

Вас також можуть зацікавити новини: