Тернопіль залишився без води / фото УНІАН

У Тернополі впродовж двох діб не буде води в більшій частині міста.

Як повідомили УНІАН в КП “Тернопільводоканал”, водопостачання буде припинено з 00 год 13 травня до 24 год 14 травня. Не буде води у мікрорайонах “Сонячний”, “Аляска”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця”, а також довколишніх селах.

Читайте такожУ Тернополі відключать воду в центрі міста

Відео дня

З водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”. Вода з пониженим тиском (може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок) подаватиметься у помешкання на вулицях: Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Коцюбинського, Стадникової, Чернівецька.

Водопостачання припиняється у зв’язку з виконанням робіт, пов’язаних із плановим промиванням водопровідних мереж і ремонтними роботами на насосних станціях та водопровідних мережах. У період відсутності води в мережах також буде здійснено заміну запірної арматури на вузлових місцях мережі, заміну пожежних гідрантів, виконання робіт з підключення новозбудованих об’єктів та інші.

Адміністрація КП “Тернопільводоканал” просить вибачення за тимчасові незручності.

Як повідомляв УНІАН, що промивання водопровідних мереж у Тернополі здійснюють двічі на рік: навесні та восени з метою покращення якості питної води. Поза тим тернополярни регулярно оскаржать на те, що вода перенасичена ржею, часом з кранів у людей тече рідина блідо коричневого кольору.