Ілюстрація REUTERS

Усі квитки на спеціальний рейс літака МАУ «Брюссель-Київ» на вечір 19 березня викупили.

Про це повідомляє прес-служба українського посольства у Королівстві Бельгія.

Читайте такожНімеччина закриває кордони через коронавірус у Європі

Відео дня

У диппредставництві зауважили, що рейс буде виконано о 20:00 за брюссельським часом, тоді як у квитках вказана година – 21:00 – за Києвом.

Громадян з квитками просять прибути до Brussels Airport за три години до вильоту – о 17:00 – й отримати посадковий талон на стійці Chek-in Swissport ground handler.

Водночас посольство просить громадян, які залишаються у Бельгії та Люксембурзі після 20:00 19 березня, надати всі необхідні дані й терміново надіслати їх на: consularoffice.be@gmail.com.

Громадяни, які надали дані посольству, радять постійно перевіряти е-пошту та оголошення диппредставництва на Facebook.

Як повідомляв УНІАН, у світі станом на ранок 19 березня зафіксовано 218 814 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусом COVID-19.

Спалах нового коронавірусу було зафіксовано наприкінці грудня 2019 року в найбільш густонаселеному місті Центрального Китаю – 12-мільйонному місті Ухань.

Всесвітня організація охорони здоров'я визнала її надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу, схарактеризувавши як епідемію з численними осередками.

В Україні наразі зафіксовано 16 випадків коронавірусної інфекції, із них два – летальних. У країні оголошено загальнонаціональний карантин, який триватиме до 3 квітня.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.