Рейси відкладено через конфлікт у Нагірному Карабасі \ фото REUTERS

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» скасувала регулярний рейс Київ-Єреван PS611, запланований на п'ятницю, 2 жовтня, о 17:10, а також перенесла відновлення рейсів до Баку на кінець жовтня.

Читайте такожАвіакомпанія МАУ скоригувала розклад рейсів на жовтеньПро це повідомила прес-служба компанії. Зокрема повідомляється, що рейс до Єревана було скасовано у зв'язку із загостренням конфлікту в Нагірному Карабаху.

«За підсумками ранкового зрізу ризиків було вирішено скасувати третій регулярний рейс Київ-Єреван PS611, запланований на п'ятницю, 2 жовтня, о 17:10 UTC. Авіакомпанія ухвалила відповідне рішення, керуючись виключно високим пріоритетом безпеки польотів та необхідністю дотримання міжнародних стандартів авіабезпеки. Крім цього, самостійні дії МАУ щодо обмеження польотів у зону конфлікту синхронізуються з позицією Державної авіаційної служби України», - сказано в повідомленні.

Відео дня

Згідно з повідомленням, представники компанії забезпечать необхідну комунікацію з пасажирами цього рейсу та нададуть їм необхідну підтримку, яку передбачає ця ситуація.

Рейси до Баку було скасовано у зв'язку з продовженням карантину в Азербайджані.

«Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» змушена вкотре призупинити початок виконання рейсів до Баку. Відновлення польотів перенесено на кінець жовтня через обмеження в'їзду на територію Азербайджану в зв'язку з черговим продовженням карантинних заходів», - сказано в повідомленні.

Прес-служба також повідомила, що в подальшому МАУ уважно стежитиме за епідеміологічною ситуацією в країні, а також за подіями в Нагірному Карабаху, щоб не втратити можливість відновити рейси за умови забезпечення необхідного рівня безпеки польотів.

Новини інших авіакомпаній