Туристи можуть заздалегідь замовити продукти для барбекю \ фото shurooqsharjah

Перший готель зі зручностями для екотуристів, або глемпінг, під назвою Moon Retreat відкрився в пустелі Млейха емірату Шарджа.

У глемпінгу обладнані 10 наметів з односпальними ліжками, 4 сімейні намети. У кожному з них – приналежності для приготування їжі та ванні кімнати. У більшості наметів також є басейни.

Серед іншого туристи можуть прогулятися по навколишніх дюнах \ фото shurooqsharjah

Туристи можуть заздалегідь замовити продукти для барбекю, скористатися мангалом, а також прогулятися по навколишніх дюнах.

Відео дня

Читайте такожУ Шарджі з'явилася нова туристична пам'ятка

Головна архітектурна пам'ятка Млейхи - це однойменне стародавнє місто, якому майже дві тисячі років. Воно стояло на торговому шляху, що з'єднував Схід і захід. 

Як повідомляв УНІАН, 16 жовтня у Дубаї відкрився знаменитий музей воскових фігур. Віртість хідних квитків у Музей мадам Тюссо в Дубаї становить 135 дирхамів ($37). У музеї представлена колекція воскових фігур 60 світових зірок. Серед них королева Великобританії Єлизавета II, прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді і президент Китаю Сі Цзіньпін, а також Джекі Чан, Джастін Бібер, Каріна Капур Хан, Він Дизель, Вікторія Бекхем, Коннор МакГрегор.

У більшості наметів також є басейни \ фото shurooqsharjah