МАУ готується відновити пасажирські авіаперевезення після карантину / фото УНІАН

Авіаперевізник «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) з 5 червня 2020 відновить регулярні рейси за маршрутом «Київ – Одеса – Київ».

Читайте такожЗ 15 червня: авіакомпанія Windrose показала оновлений графік рейсів по Україні

Як повідомляє прес-служба авіакомпанії, зважаючи на сьогоднішнє рішення Кабінету міністрів України дозволити відновити регулярне внутрішнє авіасполучення з 5 червня 2020 року, МАУ виконає рейси до Одеси, які вилетять з Києва у п’ятницю та суботу, 5 та 6 червня, а повернуть відпочивальників з Одеси до Києва, відповідно, у понеділок та вівторок, 8 та 9 червня.

Відео дня

Бронювання квитків вже доступно на сайті авіакомпанії. На даний момент вартість квитків до Одеси стартує від 1 514 гривень в один бік, а до Києва - від 1 497 гривень. Час у дорозі - 1 година.

На першому етапі авіакомпанія виконає лише по два рейси в обидва боки. Ймовірно, рішення про подальші авіаперевезення за маршрутом ухвалюватиметься на основі попиту на перші рейси.

Водночас в МАУ нагадали про необхідність дотримуватися правил карантину та подбати про засоби індивідуального захисту під час знаходження в аеропорту та на борту літака – маски та необхідність дотримуватися соціальної дистанції.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, Україна планує відновити міжнародне авіасполучення з 15 червня 2020 року.