У Парижі картини видатних імпресіоністів "оживуть" на стінах колишнього чавуноливарного заводу, нині працює як культурний простір і виставковий центр під назвою Atelier des Lumières.

Читайте такожПариж націлився на українського туриста: що нового готують і коли Air France відновить рейси з Києва в столицю Франції

Виставка цифрового мистецтва під назвою Monet, Renoir, and Chagall: Journeys Around the Mediterranean відкриється для відвідувачів 28 лютого 2020 року і працюватиме аж до 3 січня 2021 року. Вартість дорослого вхідного квитка на подію становить 15 євро, і враховуючи популярність подібних подій, краще подбати про квитки завчасно.

Відео дня

У рамках виставки глядачам покажуть діджитал-проекції понад 500 картин авторства 20 видатних художників другої половини 19 століття - від імпресіонізму до модернізму. Зокрема, тут можна побачити роботи Ренуара, Моне, Піссарро, Матісса, Сіньяка, Шагала та інших.

Для технічного забезпечення виставки використовують 140 лазерних відеопроекторів, 50 динаміків і звукову систему motion design, яка запрограмована доповнювати виставку оцифрованими візуальними ефектами.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, раніше музеї Парижу виклали у відкритий доступ понад 100 тисяч творів мистецтва.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.