Анонсований на сьогодні мітинг Комітету опору диктатурі зібрав близько 250 представників “Батьківщини”, “Свободи”, ПРП та КУНу. “Фронт змін” засвітився під кінець мітингу. Прапори партії замайоріли майже за пів-години після того, як голова облорганізації “Батьківщини”  Людмила Щербаківська на всю площу прокоментувала відсутність на зібранні соратників по опозиції.

Мітингувальники зібралися з вимогою припинити знущання над народом під стінами будівлі облради, куди потроху підтягувались депутати на чергову сесію. Промовці згадали владі усе: і тюремні університети Тимошенко та Луценка, і маніпуляції з пільгами чорнобильцям та афганцям і навіть чіпи на наоворічні ялинки, котрі за версією опозиціонерів  не що інше, як споссіб заробітку олігархів на українцях.

Людмила Щербаківська пообіцяла оприлюднити звернення учасників мітингу на сесії,  а також закликала однодумців подбати, аби наступні парламентські вибори, на яких опозиція обіцяє подбати про узгоджених кандидатів-мажоритарників, стали поворотними. Тобто, необідно домогтися, а би нинішня опозиція мала у ВР більшість, а тоді можна сподіватися й нак європейське майбутнє України та нормальне життя.

Відео дня