12 травня у місті Бровари 33-річний вінницький екс-претендент на титул чемпіона світу і Європи у напівважкій вазі (до 79,4 кг) В'ячеслав Узєлков повернувся на ринг після двохмісячної перерви. Він провів рейтинговий бій в андеркарті турніру світового боксу, організованого "K2 Promotions" у ТРЦ "Термінал" міста Бровари.

В останньому своєму поєдинку у лютому цього року він поступився за очками чемпіону Європи Едуарду Гуткнехт. У Броварах В'ячеслав переміг Равшанбека Джаббарова з Узбекистану в рамках 8-раундового рейтингового бою.
За одноголосним рішенням суду перемогу отримав В'ячеслав.

Відео дня

Як розповів Gazeta.ua генеральний директор компанії братів Кличків "K2 Promotions" Олександр Красюк, 12 травня стався "розігрівочний" бій для українця.

- Це був рейтинговий поєдинок В'ячеслава Узєлкова. Перший після того, як він зазнав поразки в поєдинку за титул чемпіона Європи. Для нього настав час повертатися. Чоловік він ще не літнього віку, а молодий хлопець. Боксер зробив свої висновки й виявив бажання повернутися в ринг, – зазначив Красюк.

За його словами, компанія братів Кличків йде на зустріч боксерові.

- Ми організовуємо для нього зараз такий собі поєдинок для розігріву. Проте цілком вірогідно, що вже в цьому році Узєлков проведе титульний бій за однією з боксерських версій, – заявив Красюк.