Баканов побував на передовій / ssu.gov.ua

Т.в.о. голови Служби безпеки України Іван Баканов у межах дводенної робочої поїздки на Донеччину відвідав район проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте такожЗеленський поставив керівництву СБУ завдання боротися з корупцією – Баканов

Під час перебування у штабі ООС однієї з військових частин та у селищі Широкине, що  на передовій лінії, керманич української спецслужби ознайомився з оперативною обстановкою у регіоні. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Відео дня

Очільник Служби відвідав колектив Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях. 

"28 років тому ми отримали державу, за свободу та незалежність якої ми боремося й досі. І ми маємо захистити право українського народу жити та вільно розвиватися в незалежній і сильній Україні", ‒ зауважив Баканов. 

Керівники  СБУ поклали квіти до могил та місця загибелі співробітників української спецслужби Олександра Хараберюша і Геннадія Бєліченка, вшанував пам'ять Олександра Анищенка та Руслана Лужевського. 

ssu.gov.ua

Раніше виконувач обов'язків керівника Служби безпеки України Іван Баканов під час робочої поїздки з президентом України Володимиром Зеленським до Львівської та Закарпатської областей представив нових керівників регіональних управлінь СБУ.