Баканов представив нових керівників СБУ на Львівщині та Закарпатті / Фото УНІАН

Виконуючий обов'язки керівника Служби безпеки України Іван Баканов під час робочої поїздки з президентом України Володимиром Зеленським до Львівської та Закарпатської областей представив нових керівників регіональних управлінь СБУ.

Читайте такожЗеленський призначив нового голову Львівської облдержадміністрації

Про це повідомляється на Facebook-сторінці СБУ.

Відео дня

У Львові під час представлення нового начальника обласного управління спецслужби Олександра Бондарука глава держави підкреслив важливість щоденної координації спільних зусиль СБУ з новим головою ОДА Маркіяном Мальським для забезпечення державної безпеки та захисту законних прав і свобод громадян в регіоні.

Зеленський, зокрема, доручив СБУ з'ясувати обставини пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі та наступних техногенних проблем у Львові та притягнути до відповідальності осіб, насамперед посадових осіб, причетних до протиправних дій.

В Ужгороді Баканов представив Івана Рудницького на посаду керівника Управління СБУ в Закарпатській області.

Баканов визначив перед новопризначеними керівниками регіональних управлінь СБУ першочергові завдання щодо забезпечення державної безпеки, зокрема, боротьби з контрабандою і системної протидії корупції.

Також він повідомив присутніх про проведення СБУ спільно з ДБР, податковою та митною службами Великобританії та спецслужбами Польщі однією з наймасштабніших операцій в історії ЄС і України з блокування діяльності міжнародного угруповання, яка організувала контрабанду цигарок з України до ЄС.