REUTERS

Упродовж цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру Об'єднаних сил у Facebook.

"Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Відео дня

Читайте такожНа волю виходить коригувальник вогню по Маріуполю

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Гнутового з напрямку Пікуз – зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Павлополя з напрямків Верхньошироківського та Українського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів; в районі Пищевика з напрямку Українського – з автоматичного гранатомета; поблизу Водяного з напрямку Пікуз – з ручного протитанкового гранатомета; неподалік Опитного з напрямку Спартака – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти обстріляли позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем та стрілецької зброї поблизу Південного з напрямку Гагаріна.

Як повідомляв УНІАН, в районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях з 00:01 21 липня встановлено "режим тиші"