Окупанти продовжують обстрілювати позиції українських військових / фото persha.kr.ua

На лінії розмежування з опівночі окупаційні війська чотири рази обстріляли позиції Об’єднаних сил.

Як повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник, усі збройні провокації зафіксовано на Луганському напрямку.

Читайте такожГенштаб посилив боєготовність військових частин ЗСУ (відео)

Відео дня

Зокрема, за його словами, під ворожим вогнем з піхотної зброї цієї ночі та вранці перебували оборонні укріплення підрозділів Збройних сил України біля н.п. Новолуганське, Південне та Світлодарськ.

«Російсько-окупаційні війська вели вогонь переважно з автоматичних гранатометів, водночас, під час ранкового обстрілу позицій українських військ біля Новолуганського ворог випустив з напрямку Доломітного дві міни 82-го калібру», - сказав Мотузяник.

Він додав, що тричі з початку поточної доби військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил відповідали противнику вогнем з піхотної зброї, демонструючи ворогу готовність до будь-яких його дій.

«Станом на зараз ситуація стабільна і повністю контрольована нашими військами. Бойових втрат у лавах Збройних сил України з початку поточної доби немає», - підкреслив речник.

Як повідомляв УНІАН, 12 жовтня на Донбасі окупанти 23 рази порушили режим тиші, один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав легке поранення, ще один — бойову травму.