REUTERS

18 листопада збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС на своїй сторінці у Facebook, противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Окрім того, ворог вів вогонь з гармат БМП.

Читайте такожРосія зі своєї території атакувала українські позиції на Донбасі - журналіст

Відео дня

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили 7 обстрілів: двічі біля Новомихайлівки – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Лебединського – з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Березового – з СПГ і великокаліберних кулеметів; біля Талаківки і Гнутового – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Широкиного – зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" також зафіксовано 7 ворожих обстрілів: неподалік Кримського – з гармат БМП-1, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; два рази поблизу Луганського – зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; двічі біля Новотошківського – з озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Травневого і Гладосового – зі станкових протитанкових та автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

Вчора, 18 листопада, на Приазов'ї, поранення внаслідок обстрілів отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил. З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат немає.