REUTERS

Поточної доби збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим тиші, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Про це у вечірньому зведенні повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Читайте такожУ Зеленського роз'яснили, кого з учасників подій на Донбасі не амністують

Відео дня

"Противник обстріляв наші підрозділи з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обидва обстріли позицій українських захисників зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": поблизу Новолуганського – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів та неподалік Кримського – з автоматичного гранатомету, великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Крім того, у прес-центрі повідомили, що ситуація на всіх трьох ділянках розведення сил і засобів поблизу Станиці Луганської, Золотого, Богданівки і Петрівського залишається стабільною, режим тиші дотримується.

Як повідомляв УНІАН, Російська Федерація приховано перемістила на окупований Донбас колону військової техніки, і зокрема бронетехніку, артилерійське озброєння та вантажну автомобільну техніку.