Україна вдарила дронами по трьох російських областях / фото УНІАН

Безпілотники в ніч на 17 грудня атакували військовий аеродром у Морозовську Ростовської області Російської Федерації. Є результативні попадання.

Джерело РБК-Україна в українських спецслужбах повідомило, що це була масована атака дронів по військових об'єктах в трьох областях Росії - Ростовській, Липецькій і Волгоградській.

"Те, що говорять російські медіа про те, що нібито всі дрони були збиті, не відповідає дійсності. Було щонайменше пряме попадання у військовий аеродром. Є руйнування. Інші наслідки уточнюються", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Джерело зазначило, що операцію організувало і провело Головне управління розвідки Міністерства оборони України, а озвучене в ЗМІ число дронів близько до реальності.

Атака дронів на Росію 17 грудня - що відомо 

Невідомі Безпілотники в ніч на неділю, 17 грудня, атакували військовий аеродром російських окупантів у Ростовській області. БПЛА атакували аеродром у Морозовську.

Атаку підтвердив місцевий губернатор Василь Голубєв. За його версією, сили протиповітряної оборони Росії нібито збили "більшу частину" безпілотників над аеродромом. Куди ж потрапили ті, які не збили, він не уточнив. 

Водночас у Міноборони РФ заявили, що нібито їхня ППО збила 33 безпілотники над Волгоградською, Липецькою та Ростовською областями. Потім росіяни додали, що знищено ще два БПЛА у Волгоградській області.

Вас також можуть зацікавити новини: