У ніч на 13 вересня в Севастополі атакували завод / скріншот

За попередніми даними, у результаті атаки на Севастопольський морський завод імені Орджонікідзе дві людини загинули і 26 - постраждали.

Як пише російський Telegram-канал Baza, усі загиблі і постраждалі - співробітники заводу. Офіційних даних про загиблих поки не було.

Telegram- канал Shot повідомляє, що пошкоджені дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону" і великий десантний корабель "Мінськ", вони загорілися. Обидва судна перебували на ремонті в сухому доці.

Відео дня

За іншими даними, імовірно під час атаки пошкодження отримали великий російський десантний корабель "Ропуча" і підводний човен носій "Калібрів" KILO. Як повідомив ОSInt-дослідник М.Т. Андерсон, ще вчора вранці ці російські кораблі зафіксував супутник у сухому доці Севастополя. Офіційної інформації з цього приводу поки немає.

Пошкоджено два російські судна / фото ОSInt-дослідник М. Т. Андерсон
Пошкоджено два російські судна / фото ОSInt-дослідник М. Т. Андерсон

Атака по Севастополю 13 вересня - що повідомлялося

Нагадаємо, в ніч на 13 вересня у Севастополі пролунала серія потужних вибухів. Російська окупаційна влада заявила про те, що на південному майданчику морського заводу спалахнула пожежа, постраждали 24 людини.

За версією окупантів, по заводу і по кораблях Чорноморського флоту в морі вдарили десятьма крилатими ракетами і трьома безекіпажними катерами.

Вас також можуть зацікавити новини: