Сил та засобів білоруської армії наразі недостатньо для проведення масштабної військової операції / фото LB.ua

Сил та засобів білоруської армії нараз недостатньо для проведення масштабної військової операції, Білорусь проводить на кордоні з Україною демонстраційні дії.

Про це повідомив військовий експерт Владислав Селезньов в ефірі інформаційного телемарафону.

"Що стосується Білорусі, Лукашенко, як вірний сателіт Путіна, буде робити все, щоб сподобатися очільнику Кремля. Ті заходи, які відбуваються нині у прикордонні між Білоруссю та Україною із застосуванням 7 батальйонно-тактичних груп, це певною мірою демонстраційні дії для того, щоб відволікати сили оборони України від перекидання на більш важливі ділянки фронту", - сказав Селезньов.

Відео дня

За словами експерта, наявних у білоруської армії сил та засобів недостатньо для проведення масштабної військової операції.

"Чи спроможеться Лукашенко сунути власну армію на територію Волинської, Рівненської, Житомирської областей чи Київщини – питання відкрите. Посилаючись на очільника ГУР Кирила Буданова – той впевнений, що найближчим часом атаки з боку Білорусі не буде. Того комплекту сил та засобів, який має лукашенківська армія, недостатньо для того, щоб проводити масштабну військову операцію", - зазначив Селезньов.

Як повідомляв УНІАН, за даними Генштабу, загроза ракетних ударів по Україні з території Білорусі зберігається.

Вас також можуть зацікавити новини: