У Росії оголошена загальна мобілізація, вважає Жданов / фото ua.depositphotos.com

Законом про електронні повістки кремлівський диктатор Володимир Путін повернув кріпосне право в Росію. Фактично у РФ оголошена загальна мобілізація.

"Вони тепер можуть закликати всіх, хто включений до реєстру. За деякими оцінками, це може бути від 15 до 17 мільйонів чоловік... На мій погляд, в Росії оголошена загальна мобілізація, і тепер вона буде проходити досить великими темпами і великими обсягами", - заявив військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, Путіну просто потрібно "гарматне м'ясо" для продовження ведення війни в Україні.

"Мені здається, що Путін може дійти до того, що буде як під Сталінградом, коли давали одну гвинтівку на двох: одному - гвинтівку, іншому - патрони... Сьогодні вже формують не мотострілкові, а стрілецькі полки".

Електронні повістки в Росії - що повідомлялося

Як писав УНІАН, 11 квітня Держдума РФ ухвалила закон про створення єдиного реєстру військовозобов'язаних, який передбачає введення електронних повісток.

Після ухвалення закону росіяни у мережі почали активно критикувати владу, виступати за те, щоб депутати і чиновники спочатку відправили на війну своїх дітей та родичів, а також заговорили про революцію й втечу з РФ.