У Бердянську ліквідували поплічницю окупантів / колаж УНІАН, фото ГУР, "Жовта стрічка"

6 березня 2024 року у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області ліквідовано організаторку путінських псевдовиборів Світлану Самойленко. 

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Зазначається, що зрадниця добровільно пішла на співпрацю з ворогом після того, як Бердянськ окупували у 2022 році. Також вона отримала місце у російській окупаційній адміністрації.

"Так званий воєнний комендант Бердянська полковник зс рф бардін "призначив" Світлану Самойленко на посаду "заступника мера з питань економіки, агросектору та фінансів". Чоловік та повнолітній син жінки також служать російським окупантам", – розповіли в розвідці. 

Відео дня

Зазначається, що за фактом співпраці Самойленко з окупантами правоохоронні органи України відкрили  кримінальне провадження за частиною 5 статті 111-1 ККУ.

"У межах підготовки до псевдовиборів путіна Світлана Самойленко прагнула вислужитись перед московитами: залякувала та тероризувала бердянців, примушуючи їх брати участь у незаконному фейковому голосуванні", – додали в ГУР. 

Ліквідація зрадників та колаборантів: інші новини

У грудні 2023 року у Московській області РФ було ліквідовано зрадника Іллю Киву. Джерела УНІАН повідомляли, що його ліквідували зі стрілецької зброї в рамках спецоперації Служби безпеки України.

Раніше в тимчасово окупованому Луганську підірвали автівку, в якій перебував так званий "депутат Народної Ради ЛНР" Олег Попов. Зрадника було ліківдовано.

У листопаді в Луганську підірвали колаборанта, екс-начальника управління так званої "народної міліції" ЛНР " Михайла Філіпоненка. Зазначалося, що це був не перший замах на нього. 

Вас також можуть зацікавити новини: