Олександра Коваленко пояснив, яку підлість можна очікувати від Міноборони РФ / колаж УНІАН зі скріншотів

Після того, як літак Іл-76 впав в Бєлгородській області Росії, пройшло вже кілька діб, і російське Міноборони так і не показало кадри з десятками тіл людей, які нібито "загинули" в результаті аварії борту.

На думку військово-політичного оглядача Олександра Коваленка, яким він поділився в Telegram, "той факт, що МО РФ на третю добу так і не відмовилося від своєї брехні, насторожує більше ніж відсутність тіл". "Насторожує тим, що для виправдання своєї брехні вони їх можуть "готувати" до показу...", - зазначив експерт.

Аналітик підкреслив, що ворожа сторона тільки відзвітувала про те, що нібито знайшла "чорні ящики" борту. "За минулі дві доби МО РФ так і не надало кадрів 65 тіл, нібито загиблих під час аварії літака українських полонених. Знайшли дві чорні скриньки, провели 48 годин на полі, але кадрів з десятками, саме десятками тіл, як не було, так і немає...", - підкреслив він.

Відео дня

Крах Іл-76 0 новини, які сьогодні варто прочитати

24 січня стало відомо, що у Росії зазнав аварії військово-транспортний літак Іл-76. У РФ майже відразу почали стверджувати, що на борту перебували нібито "українські військовополонені", які відправлялися на обмін. Крім того, пропагандисти навіть стали публікувати якісь списки людей, які "могли перебувати на борту". У цих списках знайшли тих, кого вже обміняли.

Українська сторона не підтвердила, що в літаку були військовополонені. Пізніше президент Володимир Зеленський сказав, що вороги "грають з життями українських полонених, з почуттями рідних і з емоціями нашого суспільства". Український лідер підкреслив, що Київ наполягатиме на проведенні міжнародного розслідування падіння Іл-76.

Вас також можуть зацікавити новини: