У Маріуполі виник транспортний колапс, поділився радник мера / скріншот відео з t.me/andriyshTime

У Маріуполі та Маріупольському районі фіксують активізацію руху техніки окупантів.

У місті виник транспортний колапс через заборону руху вантажівок через Кримській (Керченський) міст, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

"Фіксуємо збільшений рух техніки по Маріуполю та Маріупольському району. Через центр міста на виїзд на Магуш танки на тягачах та жива сила вантажівками. Всі з позначкою V. Від сьогодні рух техніки окупантів супроводжується встановленням мобільних блокпостів та оперативних заходів з "зачистки" – вибіркової перевірки документів та телефонів", – заявив він.

Андрющенко додав, що у Маріуполі стрімко зросла кількість аварій через надання пріоритету загарбникам під час раптового проїзду.

"Заборона руху вантажівок через Кримській міст призвела до транспортного колапсу в місті. 20-тонні та 40-тонні вантажівки – не соромлячись, через все місто...", – додав радник мера.

Нагадаємо, російські загарбники вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого,  обстрілювали воєнні та цивільні об’єкти й захоплювали населені пункти. Вороги наприкінці травня захопили Маріуполь після того, як зіткнулися з героїчним опором українських захисників. Супротивники майже повністю зруйнували місто, загинули десятки тисяч осіб.

Вибух на Керченському мосту  найважливіше

8 жовтня вранці стало відомо, що на залізничній гілці Кримського мосту загорілися сім паливних цистерн залізничного складу й частково обвалилися два автомобільних прольоти

Силовики РФ стверджували, що міст пошкоджено унаслідок підриву вантажної машини. Російський президент Володимир Путін назвав інцидент "терактом" і звинуватив у причетності до нього спецслужби України.

У ФСБ Росії звинуватили в організації вибуху на Кримському мосту Кирила Буданова – керівника Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР назвали звинувачення російської спецслужби "нісенітницею".

Вас також можуть зацікавити новини: