Окупанти вдарили по Харківщині / Телеграм-канал голови Харківської ОВА Олега Синєгубова

Внаслідок влучань ворожих КАБів у селі Чорне Купʼянського району Харківської області загинули троє людей.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. За його даними, станом на зараз відомо, що загинули 58-річна жінка та 56-річний чоловік. Дані загиблої дівчини встановлюються. 

Окупанти вдарили по селу на Харківщині: в даний час відомо про трьох загиблих (фото)

"Постраждали 54-річна жінка, госпіталізована у важкому стані, а також зазнав поранень 53-річний чоловік", - додав Синєгубов.

Відео дня
Телеграм-канал голови Харківської ОВА Олега Синєгубова

Удари окупантів по Харківщині

Окупанти постійно завдають ударів по Харківщині Так, вночі, 15 лютого, російські війська нанесли ракетний удар по місту Чугуїв, внаслідок чого повністю зруйновано житловий будинок та частково зруйновані три приватні будинки поряд. Внаслідок удару загинула 67-річна жінка.

А 14 лютого о 16:16, ворог здійснив ракетний обстріл селища Великий Бурлук. Влучив у 2-поверховий житловий будинок та ще один поряд із ним. Постраждали 7 місцевих цивільних. За даними Синєгубова, одній людині надали меддопомогу та направили до лікарні, двох людей рятувальники витягли з-під завалів, надали першу допомогу і госпіталізували.

Крім того, 13 лютого у Харківській області внаслідок російського артилерійського обстрілу загинули двоє чоловіків, які перебували на сільськогосподарському підприємстві у селі Кирилівка, а також жінка, яка була на ринку у центрі Вовчанська.

Вас також можуть зацікавити новини: